…

Teambuilding barfota

Det är i sanden de bästa teamen skapas. I en miljö där alla är barfota i ljummen sand och där solljus lampor och en härlig beach bar väntar. Skippa det traditionella julbordet i år och boka in ett Beachvolley event på Beach Center.

  • 2 timmar spel
  • Turneringsledare ingår
  • Läcker Beach Cuisine-buffé
  • Snyggt beachvolley-linne till vinnaren i turneringen
  • Beach Bar i anslutning till banorna

Från 610 kr/person

Boka nu

EN PERFEKT AKTIVITET MED KOLLEGORNA

Vi tar hand om allt från start till mål. Vår lott turnering är väldigt uppskattad av såväl erfarna som nybörjare i sanden. Utöver upplägg av turnering och mat som ingår i paketet kan vi ordna med busstransport där vi hämtar er på företaget och kör er sedan vidare dit ni vill efter besöket hos oss.

Hos oss är det alltid skön musik i högtalarna men vill ni så ordnar vi gärna med live musik för att skapa den där riktiga after beach stämningen!

Vi bokade ett event och var väldigt nöjda. Beach Center tog hand om allt från transport till mat och instruktioner. Vi blev upphämtade på kontoret och efter en kort resa till Beach Center väntade en riktigt bra buffé. Lottturneringen efteråt var rolig och uppskattad av personalen. Vi kan varmt rekommendera detta!  Lena Brixstedt, CBRE AB

Bokningsförfrågan

Skicka en förfrågan så återkommer vi inom kort med offert.