Beachcenter
Genom att använda beachcenter.se accepterar du vår användning av kakor. Jag förstår

Personlig träning på Beach Fitness

Jag tycker att det är viktigt att Personlig Träning är just personlig och individuellt anpassad. För att kunna göra din träning så personligt anpassad som möjligt lägger jag stor vikt vid förarbetet. Vårt samarbete börjar alltid med ett första samtal där du får berätta om dig själv, om tidigare träningsbakgrund, kanske eventuella skador, om mål och om vilka resultat du förväntar dig att nå tillsammans med mig.

Efter vårt första samtal vill jag träffa dig för att genomföra så kallade funktionsanalyser. Med hjälp av lätta övningar vill jag se dina styrkor och svagheter så som rörlighet, styrka och funktion i muskler och leder. På så sätt kan jag se vilka övningar som passar, eller kanske inte passar för dig i dagsläget. Ett exempel på en sådan övning är krucifixet som du ser i videon nedan:

Med hjälp av denna övning kan jag se din rörlighet i axelled samt bröst och ryggmuskulatur. Många av oss sitter hukade framför en dator flera timmar per dag. Detta kan leda till en sämre hållning som i sin tur kan leda till försämrad rörlighet i axlar samt stelhet och smärta i nacke och skuldror. Att genomföra styrketräningsövningar ovanför axelhöjd med dålig rörlighet i axelled kan i värsta fall leda till skador. Om jag i min analys ser att det finns en försämrad rörlighet kommer jag att planera in skonsamma övningar som syftar till att förbättra rörligheten. Därefter kan jag, om vi vill, lägga in övningar som utförs ovanför axelhöjd.

Detta är ett exempel på hur jag använder funktionsanalyser för att sätta ihop ett individanpassat träningsprogram. Längre fram i bloggen kommer du att kunna läsa om fler exempel på funktionsanalyser.

Utifrån vårt samtal, dina förväntningar, målsättningar och våra funktionsanalyser kommer jag att sätta ihop ett individuellt anpassat träningsprogram till dig. Därefter väljer du, utifrån våra tre PT-paket, hur många tillfällen du vill träffas för gemensam träning.

Våra paket och priser finner du här.

Du är självklart välkommen att besöka oss, samt träffa mig för ett kortare samtal, innan du bestämmer dig för om du vill börja träna tillsammans med mig!

sandra

//Sandra Jakobsson
Lic. Personlig Tränare

“You don’t have to be great to start but you have to start to be great” – Zig Ziglar

 

Är du intresserad av personlig träning? Läs mer om våra paket här!