Beachcenter
Genom att använda beachcenter.se accepterar du vår användning av kakor. Jag förstår

Välkommen till vår nya bloggsatsning!

Hej och välkommen till vår nya blogg! Jag heter Sandra och jobbar som gymansvarig och personlig tränare på Beach Fitness. Här kommer jag att skriva om olika ämnen inom träning och hälsa. I detta första inlägg skulle jag vilja presentera mig själv samt vårt familjära gym.

Beach Fitness ligger i Beach Center som är världens största beachvolleyhall. Hos oss finner du 16 banor för inomhusspel samt 6 banor för spel utomhus under sommaren. Vi har även en restaurang med lunchservering vardagar samt à la carte på kvällar och helger. I anslutning till banorna på våning ett finner du vår mysiga Beach Bar där vi har sommarkänsla året runt.

bar

Beach Fitness är ett mycket familjärt gym där många av våra kunder även har blivit vänner och börjat träna tillsammans. Våra kunder tycker om att träna hos oss för att det är lagomt stort och inte så mycket folk som på många andra gym. En behöver sällan vänta på maskiner eller utrustning samtidigt så finns det allt som behövs för ett bra träningspass. Vi har konditions- och styrketräningsmaskiner, fria vikter, kettlebells, TRX, medicinbollar samt ytterligare funktionella redskap. Självklart har du även tillgång till vår relaxavdelning med bastu.

 

1f6c6820-cc0b-42a9-8de7-4b7d732d0315

6ebeb6d2-5c8d-4760-a443-b3a20e6aff20

Jag har jobbat på Beach Center sedan 2011 och har framförallt jobbat i receptionen samt som gymansvarig. Under hösten 2015 utbildade jag mig till lic. personlig tränare och kan nu äntligen erbjuda personlig träning hos oss på Beach Fitness. Utöver personlig tränare har jag även en högskoleexamen i idrottsvetenskap med inriktning mot hälsopedagogik. Jag är född och uppvuxen i de Värmländska skogarna där jag bodde på en liten gård med djur. Fysisk aktivitet har alltid varit en del i mitt liv, som barn sysslade jag med ridning och fotboll i många år. När jag flyttade till Göteborg 2001 började jag träna gym. Fotbollen har jag sedan många år lagt på hyllan och idag satsar jag istället på styrkelyft i vilket jag tränar och tävlar på SM-nivå.

Nu ser jag fram emot ett år fyllt av träning, tävling och spännande uppdrag som personlig tränare. Tveka inte att höra av dig eller kom och hälsa på oss!

sandra

//Sandra Jakobsson
Lic. Personlig Tränare

“Every accomplishment starts with the decision to try” – Gail Devers

Är du intresserad av personlig träning? Läs mer om våra paket här!