Genom att använda beachcenter.se accepterar du vår användning av kakor. Jag förstår

Lär dig spela beachvolley i sommar

24 maj, 2018

Lär dig spela beachvolley i sommar

Nu kan du anmäla dig till beachvolleyträning i sommar.

Göteborg Beachvolley Club, GBC, arrangerar sommarträningar på Beach Center.

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, utomhusbanorna på Beach Center, med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Du får lära dig grunderna i beachvolley så att du kan imponera på polarna på stranden eller helt enkelt bara starta din nya karriär som beachvolleyspelare.

Här finns all info och anmälan  www.gbcbeach.com/traningar

Vi visar alla matcher i Fotbolls-VM

24 maj, 2018

Sverige är med i Fotbolls-VM och på Beach Center visar vi alla matcher. Vi kommer ha skärmar redo både utomhus i uterummet vid strandbaren samt inomhus i stora baren. Varmt välkommen att följa mästerskapet här hos oss!

Swedish Beach Tour 13-15 Juli

17 maj, 2018

Swedish Beach Tour, den svenska elittouren i beachvolley, kommer till fem städer sommaren 2018. Höjdpunkten är självklart stoppet på Beach Center i Göteborg.

Tävlingen avgörs på Beach Center 13-15 juli. Göteborg Beachvolley Club, Svensk volleybolls största medlemsförening, står arrangör för fjärde året i följd. På Beach Center, där världens största beachvolleyhall finns belägen, bjuder landets bästa spelare på spänning, dramatik och action på högsta nivå.
– Som alltid ska det bli fantastiskt kul att arrangera SBT hos oss. Förutom spel på högsta nivå så innebär det också folkfest för publik och besökare när alla samlas på ett och samma ställe för en gemensam nämnare. Vi ser fram emot att göra vårt bästa tourstopp hittils, säger lokala projektledaren Sandra Krook.

Vi ses i sanden – och glöm inte…
Life´s a beach!

Fakta – Swedish Beach Tour
Swedish Beach Tour är Svensk volleybolls elittour i beachvolley, där landets bästa spelare gör upp om titlar och ära. Varje sommar besöker vi 5-9 städer och sommardestinationer.  Evenemangen lockar i snitt ca 8 000 besökare/evenemang. Swedish Beach Tour är en mötesplats där livesporten, musiken, besökarna, sponsorerna, servering och sidoevents tillsammans skapar en attraktiv helhetsupplevelse. Läs mer om Swedish Beach Tour!

KONTAKT

SBT Göteborg 13-15 juli:
Spelplats: Beach Center
Sandra Krook, Göteborg BC
0733281905
sandra.krook@gbcbeach.com

 

LÄNKAR
Hemsida: http://www.swedishbeachtour.se/
Officiell Facebooksida: https://www.facebook.com/swedishbeachtour/
Officiell Instagram: https://www.instagram.com/swedishbeachtour/

Lär dig beachvolleyboll gratis på sommarlovet

3 maj, 2018

Göteborg Beachvolley Club arrangerar en sommarskola för barn födda 2005-2009. Lägret är på Beach Center i Kviberg. Vi har träning från 10.00 till 14.00, med paus för frukt, lite vila och teorisnack.
Vi bjuder på frukt samt en t-shirt. Hoppas vi ses i sanden!

 

 

Praktisk information

Vi spelar barfota så det behövs inga skor, bara lämpliga kläder att träna i – shorts eller tights, och linne eller t-shirt, samt även någon överdragströja om det blir kyligt. Vi är utomhus så länge det inte regnar. Ta med en vattenflaska då det kommer behövas mycket vatten under dagen. Tänk också på att ta med solkräm och keps (och solglasögon) om det är fint väder då vi är ute i solen i flera timmar. Vi rekommenderar att du packar med något att äta om du behöver lite mer än frukt under dagen. Duschar finns här så handduk, tvål och ombyte är praktiskt att lägga med i packningen.

 

Tider

Vi kör två olika veckor, båda med start kl.10.00 och slut 14.00.

Vecka 25: måndag 18/6 – torsdag 21/6

Vecka 32: tisdag 7/8 – fredag 10/7

 

Anmälan

Anmälan och eventuella frågor skickas till info@gbcbeach.com. Skriv
-vilken vecka du vill vara med på

-namn

-födelseår

-adress

-mobilnummer till föräldrar

-om du vill hamna i samma grupp som någon kompis

-om du är allergisk mot något som vi behöver känna till.

Vi har plats för 40 barn/vecka och det är först till kvarn som gäller.

 

Kontaktuppgifter

GBC, Göteborg Beachvolley Club

Beach Center, Krutvägen 6, Kviberg

info@gbcbeach.com

0733-28 19 00

Välkommen till bästa starten/avslutningen på sommarlovet!

CEV 2018- Beachvolley i världsklass

16 mars, 2018

Nu är det exakt två veckor kvar tills CEV Satellite drar igång här på Beach Center! Under hela påskhelgen kommer det spelas beachvolley i världsklass. Det är fri entré hela helgen så kom gärna förbi och heja på våra 4 svenska lag som kommer delta! Läs mer om tävlingen här

EM i Snowvolley

14 mars, 2018

Ett svenskt lag är nu anmälda till EM i snowvolley i Wagrain, Österrike den 23–25 mars. Laget består av Josefine Tivefälth, 24 och Talar Kirkor, 33 som båda är medlemmar i GBC och vanligtvis satsar på Beachvolley. Här kan du läsa vad som fick tjejerna att byta sand mot snö!

Beach Center cup 28/4

7 februari, 2018

Nu kan du anmäla ditt lag till vårens Beach Center cup. Ta med vännerna, fotbollslaget, kollegorna eller varför inte konkurrenterna och utmana de i beachvolley! Det blir en helkväll med turnering, buffé, liveband med mera. Alla är välkomna, mer info och anmälan hittar ni här

Anmälan öppen för Clinics #3

5 februari, 2018

Nu är anmälan öppen för Beach Clinics #3. Träningslägret som tar ditt spel till nästa nivå oavsett vart du befinner dig idag. Anmäl dig och säkra din plats här

Beachvolley på sportlovet

30 januari, 2018

Alla goa barn är varmt välkomna till oss på Sportlovet den 12-16 februari för att prova på Beachvolley.
Tid: 12.00-13.30 och/ eller 13.30-15.00.
Ålder: 6-15år
Kläder: Träningskläder, inga skor behövs
Plats: Beach Center,
Adress: Krutvägen 6, 415 28 Göteborg
Pris: 20kr/person per dag som betalas i receptionen senast 10min innan start

Om ni är ett stort gäng som vill spela behöver ni föranmäla er på: info@gbcbeach.com
Vid frågor ring 0733-28 19 00

CEV Satellite & Easter Cup 2018

26 januari, 2018

För andra året i följd kommer Europatouren i beachvolley till Sverige. 29 mars – 1 april står Göteborg Beachvolley Club som arrangör för CEV Satellite Göteborg i Beach Center, världens största beachvolleyhall. Sida vid sida med CEV Satellite arrangeras Easter Cup 29 mars -2 april, årets största inomhusturnering med plats för över 300 lag över de fyra tävlingsdagarna.
Läs mer om tävlingen här