Genom att använda beachcenter.se accepterar du vår användning av kakor. Jag förstår

Boka bord eller drop-in!

Samla kollegorna eller vännerna och spela Shuffleboard på Beach Center i Göteborg.
Spela 2-8 personer per bord. Speltiden är 55 minuter.

Boka online!

Om Shuffleboard

Shuffleboard är kul, spännanade och enkelt att lära sig. Spelet är socialt och medryckande. Det påminner om curling. 4 blå eller röda stenar per spelare eller lag curlas från den ena till den andra sidan av bordet. Det gäller att komma så nära bortre kanten som möjligt med de egna stenarna, samtidigt som man skall blockera eller slå bort motståndarens stenar.

Regler:

  1. Varje spelare/lag har 4 stenar/puckar – röda eller blå. För att bestämma vem som börjar spelas en puck per lag och närmast motsatt kant börjar alternativ sten/sax/påse.
  2. Första spelaren/lag som först når 15 poäng vinner.
  3. Markering finns på bordet för poängberäkning 1-3 poäng. 4 poäng ges om pucken hänger över kanten men fortfarande är kvar på spelytan.
  4. Alla stenar skall över ”spärrlinjen” som är markerat en bit framför 1-poängsfältet. De stenar som inte når över ”spärrlinjen” ska tas av banan.
  5. A. Den eller de stenar i samma färg som hamnar längst bort närmast den bortre kanten ger poäng B.Spelaren/laget som vann föregående omgång startar alltid nästa omgång
  6. Hela stenen skall vara över poänglinjen
  7. Du får inte spela 2 puckar samtidigt

Priser*:

Dagtid 30:-/pp. Minimum debitering per bord och timme 120:-

Kvällstid/helg 60:-/pp. Minimum debitering per bord och timme 240:-

Medlem i GBC dagtid 20:-/pp. Minimum debitering per bord och timme 80:-

Medlem i GBC kvällstid/helg 40:-/pp. Minimum debitering per bord och timme 160:-

 

* Priserna gäller per person och timme och förutsätter att man är som minst 4. Är man färre än 4 så betalar man alltså för 4. Vid drop-in behöver ni inte betala för 4 ifall det finns en bana ledig och ingen bokning gjorts. Ni betalar fortfarande per person och timme och det får inte störa de som har bokat. Hör gärna av er till receptionen i förväg för att se om det finns lediga bord.

Boka Shuffleboard nu!

  • Passar hela familjen
  • Roligt sätt att umgås
  • Kombinera med beachvolley och middag

…