Beachcenter

Beach Center är Årets Elspararföretag 2023

5 december, 2023

Företaget bakom världens största beachvolleyhall, Ipanema Beach AB i Göteborg, vinner Nordic Green Energys pris Årets Elspararföretag. Detta tack vare innovativa och omfattande energibesparande åtgärder – som AI-teknik – vilket gynnat både ekonomi och miljö. 

Läs mer här!

MEDALJFEST FÖR GBC I HELGENS NEVZA

6 november, 2023

Det blev stor succé när den nordeuropeiska touren avgjordes i Göteborg. Sverige stod för tre pallplatser, där fem av sex spelare representerade hemmaklubben Göteborg Beachvolley Club, GBC. Resultatet? Två silver och ett brons.

Läs mer

NORDEUROPEISKA TOUREN AVGÖRS I HELGEN

2 november, 2023

Den beachvolley-intresserade har väldigt många anledningar att befinna sig i Beach Center under helgen. Spelare från alla delar av Sverige kommer att drabbas samman i diverse olika tävlingsklasser från nybörjare till strax under elit, juniorer och mixed. Och som om det inte vore nog kommer den nordeuropeiska touren (NEVZA) att avgöras samtidigt, där proffsen gör upp om ära samt viktiga internationella rankingpoäng.

Läs mer om tävlingen här

Beach Clinics inställt

28 september, 2023

Beach Clinics är ett träningsläger som varit uppskattat både av nybörjare och mer erfarna spelare. Vi har beslutat att ställa in Beach Clinics tills vidare och kommer att återkomma igen när anmälan är öppen för nästa läger. Vår ambition är att ha ett läger för såväl medlemmar i GBC samt för spelare från andra klubbar.

Läs mer om Beach Clinics här

Nordeuropeiska beachvolleytouren till Göteborg

27 september, 2023

I dag blev det officiellt! I början av november kliver totalt 32 av Nordeuropas bästa beachvolleylag (16 dam, 16 herr) ner i sanden i Beach Center, världens största beachvolleyhall, för att göra upp om ära, rankingpoäng och prispengar i årets sista NEVZA-deltävling i beachvolley. Läs mer här

 

Allt om höstens träningar

16 augusti, 2023

Nybörjare eller elit? Ung eller gammal? Beachvolley är en sport som passar nästan alla. Just nu är det hög tid att anmäla dig till höstens termin. Läs mer här

 

Swedish beach tour 8-9 juli

3 juli, 2023

Swedish Beach Tour firar in sommaren på allra bästa sätt genom att besöka Göteborg och Beach Center. Stoppet i Göteborg är säsongens femte och det andra på Beach Center. Det kommer att bjudas på actionfyllda matcher – det vågar vi lova.

Varmt välkommen att besöka Beach Center för att uppleva Swedish Beach Tour live!

 

Läs mer om tävlingen och se startlistan här

 

Hemmahoppet Alexander Annerstedt finns med i startfältet 8-9 juli tillsammans med en annan GBC profil nämligen Christofer Lewin

Kombinera beachvolley med padel

22 maj, 2023

Beach Center har Pata padel som granne vilket innebär utmärkta möjligheter att sommartid kombinera beachvolley med padel.

 

Tillsammans erbjuder vi ett unikt koncept med både padel och beachvolley på banor i toppklass på gångavstånd. Vi går igenom regler och grunderna i de olika sporterna och kan hjälpa er att sätta upp passande tävlingsformer.  Ni kan även komplettera er aktivitet med mat och dryck i en skön miljö. Kontakta oss för att skräddarsy en fantastisk upplevelse i två härliga sommarsporter.

Prisexempel på paket med turnering i både padel och beachvolley:

Pata padel

– Genomgång av regler och grunderna i padel

– Turnering (Americano)

– Tillgång till umgängesytorna

– Sportdryck & kaffe

– Tävlingsledare  ingår

Turneringen i padel håller på i 2 timmar och efter turneringens slut är  det dags att ta av sig barfota.

Företagsevent beach center

Beach Center

– Genomgång av regler och grunderna i beachvolley

– Turnering (Lott turnering)

– Tillgång till Beach bar

– Tävlingsledare  ingår

Turneringen i beachvolley håller på i 2 timmar.

Pris/spelare: 795 kr pp

Minst 8 personer 

Det går att lägga till mat, dryck och relax. Offereras separat.

Här finns mer info

beachvolley kan kombineras med padel i Kviberg

Inget varmvatten v.23

16 maj, 2023

På grund av underhållsarbete i byggnaden så kommer varmvattnet att vara avstängt v. 23. Det är oklart exakt vilken dag det kommer att kopplas på men det är vår förhoppning att det kan ske före helgen. För mer info om hur arbetet fortskrider kontakta receptionen 031-475282.

Vi ber alla våra kunder att ha överseende med detta.

GBC söker Elittränare

27 februari, 2023

Göteborg Beachvolley Club är Sveriges största beachvolleyklubb och föreningen är stolta ägare av världens största anläggning för beachvolley på Kviberg
i Göteborg. Klubben har drygt 1500 medlemmar och vi driver en träningsverksamhet där mer än 700 personer per vecka tränar regelbundet i olika grupper och/
eller tävlar i seriespel.

Vi har träningsgrupper för alla spelnivåer och åldrar, från nybörjare och motionär till elit.

Vi söker nu dig som vill jobba som beachvolleytränare inom vårt Elitspår och primärt med de bästa och mest ambitiösa spelarna i klubben.

Här är länk till platsannonsen

Välkommen med din ansökan!