Beachcenter
tropicalfest i sanden

En perfekt kickoff i Göteborg - med extra mycket strandkänsla.

Bjud in till vad som kan vara den bästa kickoffen i Göteborg, där ni svetsar samman gänget samtidigt som ni spenderar en härlig dag på stranden.
God mat och dryck och en beachvolleybollturnering i den varma sanden gör det till en perfekt teambuilding-aktivitet, framförallt när det instabila Göteborgs-vädret visar sig från sin sämsta sida.

Vi skräddarsyr en kickoff i Göteborg för just ert företag med aktiviteter som passar er! Vi ordnar allt från mat till transport och om eventuell övernattning. Om så önskas ordnar vi mer än gärna ett härligt Beach Party efter avslutad turnering där ni bjuds på livemusik, grillbuffé och sand mellan tårna!

Ett väldigt populärt inslag på vår kick-off är vår lott-turnering, där alla möter alla, tills en ensam vinnare står kvar och vi utser King & Queen of the Beach. Vi börjar med att våra duktiga instruktörer lär er grunderna i beachvolleyboll – och de håller sedan i turneringen från start till mål. Innan spelandet börjar väljer ni vilken av våra fem härliga bufféer som ska serveras. Här finns något för alla, och med mat i magen är ni redo att starta igång beachvolley-turneringen och ha en riktigt bra kickoff i Göteborg!

  • Sommar året runt
  • Välj mellan olika bufféer
  • Turnering i beachvolley
  • Instruktör
  • Spela på våra bästa banor

Boka
>Så uppskattat av våra medarbetare. Beachvolleyturnering är verkligen en lysande aktivitet för teambuilding. Vi valde till konferens i sanden med inspirationsföreläsning samt underhållning med band under den efterföljande middagen vilken skapade en fantastisk inramning. Vi vill ge våra varmaste rekommendationer. Tack Beach Center! Monica Dahlberg, Sparbanken Sjuhärad

Exempel på körschema

Schema
12.30 Beachbussen hämtar er på kontoret för transport till Beach Center
13.00 Beach Cuisine buffé
13.50 Ombyte
14.00 Turnering i beachvolley
16.00 Prisutdelning king/queen of the beach
16.15 Ombyte
16.30 Buss tillbaka till kontoret

Beachvolleyspel som kickoff i Göteborg

En perfekt aktivitet med kollegorna

»Vi bokade ett event och var väldigt nöjda.
Beach Center tog hand om allt från transport till mat och instruktioner. Vi blev upphämtade på kontoret och efter en kort resa till Beach Center väntade en riktigt bra buffé.
Lotturnering efteråt var rolig och uppskattad av personalen. Vi kan varmt rekommendera detta!«
Lena Brixstedt, CBRE AB

Bokningsförfrågan

Prisexempel

I priset ingår transport ToR, banhyra, instruktör och mat

PersonerPris
16 st Från 895 kr/person
30 st Från 790 kr/person
50 st Från 742 kr/person

Bokningsförfrågan

Välkommen med din bokningsförfrågan!

– Det var en väldigt rolig aktivitet! Upplägget med turneringen där man bytte lag efter varje match var ett jättebra sätt för oss att träffa och lära känna varandra ännu bättre. Alla var verkligen supernöjda med upplägget, säger Linda Bjuvestig Office and People Manager på Omegapoint Göteborg.

Läs mer om när Omegapoint hade kickoff på Beach Center