Beachcenter
Konferens att minnas! På Beach Center har ni möjlighet till en konferens i Göteborg utöver det vanliga!
Grillmeny

Kombinera konferensen med härlig rörelse, god mat och oslagbart nöje.

Bara tio minuter från centrala Göteborg ligger världens största beachvolleyhall och hos oss kan ni kombinera den härliga aktiviteten beachvolley, med en konferens.
Diskutera de där ämnena som det i vanliga fall inte finns tid till, i vår unika miljö.
Vår strandmiljö ger sommarkänsla och gör att er konferens får en extra dimension. Kombinera en effektiv och utvecklande konferens, med rolig beachvolley och god mat hos oss på Beach Center!

En välplanerad och innehållsrik konferens kan vara otroligt effektiv, energihöjande och utvecklande för företaget. Kanske vill ni ordna en motiverande kickoff för att fira ett mål som ni tillsammans uppnått? Vi är säkra på att ni får ett roligare årsmöte eller konferens i Göteborg, om ni kommer till oss. Vi lyssnar till era specifika önskemål och kan presentera det perfekta konceptet som passar just ert företag och era medarbetare.

På Beach Center får ni hjälp att kombinera nytta för hälsan, med nytta för företaget.

Den klassiska volleybollen är en av världens största lagidrotter, men skiljer sig lite från Beachvolley. Oavsett variant är det lättillgängligt och ställer inte några större krav på utrustning eller erfarenhet. Vi tror att det är det är en av anledningarna som gör det så kul! Att bilda ett lag som tillsammans strävar mot en vinst, bygger både stärkta och bättre relationer medarbetarna emellan. Man får också chans att utveckla kommunikationen på ett roligt sätt. Vi har 16 stycken inomhusplaner, så ni behöver inte oroa er för att det klassiska Göteborgsvädret skulle ställa till det. Sommartid erbjuder vi på Beach Center banor för spel utomhus.

Beach Center är en idealisk mötesplats för både teambuilding och konferens. På vår anläggning finns konferensrum för den mindre gruppen, samt en unik möjlighet att ha sin konferens mitt i den ljumma sanden.
På Beach Center har vi en kapacitet på upp till 900 personer!

VILL DU BOKA KONFERENS?
Upplev konferens på Beach Center

Skräddarsy din Konferens i Göteborg

Vi på Beach Center hjälper till med allt ni kan tänkas behöva. Vi har aktiviteterna, maten, transporten och övernattningen. Välj själva om ni vill starta eller avsluta dagen i sanddynorna eller i restaurangen. Med ett morgonspel kan ni samla ihop alla kollegorna tidigt, för att kombinera en match i beachvolleyboll och sedan avsluta spelet tillsammans med en god frukost.

Något som vi fått höra av tidigare kunder, är att vår lott-turnering är uppskattad. Den har varit populär för både nybörjare och erfarna spelare och vår lott-turnering styrs alltid av vår instruktör, från start till mål.

Utöver ett upplägg av turneringar och mat som ingår i vårt konferenspaket, kan vi erbjuda busstransport, där vi först hämtar upp er på företaget och efter ert besök hos oss, kör er vidare dit ni vill. På Beach Center har vi alltid skön musik i högtalarna och skulle ni ha önskemål om livemusik kan vi ordna det, för att skapa den där riktiga after beach-stämningen för er konferens!

Hos oss får ni förmodligen Göteborgs bästa kickoff! Tänk själva att kunna svetsa samman gänget och spendera en dag på stranden. Det kan ju inte bli bättre?
Med god mat och en beachvolleyboll-turnering i den varma sanden gör det besöket och konferensen till en perfekt teambuildingaktivitet. Särskilt när Göteborgsvädret visar sin allra blötaste sida.

Oavsett era behov och önskemål skräddarsyr vi er konferens till den allra bästa!

Boka din unika konferens!


Skräddarsydd konferens

Varför ska ni ha konferens i Göteborg?

Vi vet att Göteborgsvädret inte alltid möter ens förhoppningar eller planering kring konferensen. Men på Beach Center skiner alltid solen och sanden är varm mellan tårna! Därför borde ni satsa på att ha en konferens i Göteborg och besöka oss.

Det är viktigt som företag eller förening, oavsett verksamhet, att bryta av det vardagliga arbetet med att göra något utvecklande tillsammans. Därför vore det perfekt att prova något utöver det vanliga. För medarbetarnas största motivation och deltagande bör det emellanåt ske aktiviteter utanför arbetsplatsen, dels för att ingen ska kunna fortsätta arbeta, men också för att skapa ett engagemang och en förväntan av gruppen. Kombineras konferensen dessutom med en vald gruppövning som beachvolleyboll kan man vara säker på att alla känner sig deltagande och utmanade! Med goda måltider i härlig miljö och kanske med en övernattning i en skön säng, har man skapat en grymt sammansvetsad grupp som fått nya minnen tillsammans!

Efter den här upplevelsen hos oss på Beach Center finns det definitivt något roligt att prata om på lunchrasten och arbetslaget har samlat fler skratt tillsammans.

Eftersom det endast tar tio minuter från centrala Göteborg att besöka oss, är möjligheterna oändliga även efter spelet är slut och ni återhämtat er i relaxen eller hotellet.
Varmt välkomna till oss på Beach Center!

Boka din konferens

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Beachvolley och hotell

Kviberg Park Hotell & Konferens i Göteborg

Vi är väldigt glada att bo granne med Kviberg Park Hotell & konferens i Göteborg. Där finns rum för både den stora och lilla gruppen. Med tio event- och konferenslokaler är möjligheterna oändliga för er konferens i Göteborg. Tillsammans har vi ett unikt aktivitetsutbud som får kropp och knopp att fyllas med energi och goda tankar. Hotellet erbjuder 121 rum, allt ifrån 1- bäddsrum till 6-bäddsrum. Alla är försedda med badrum, dusch, tv och fritt WiFi.

Prisexempel:

Heldagskonferens: 595 kr per person

Halvdagskonferens: 495 kr per person

Helpension: från 1595 kr per person, del i dubbelrum.

Enkelrumstillägg 200 kr

Besök Kviberg Park Hotell

Beachparty och sommarfest