Beachcenter
Genom att använda beachcenter.se accepterar du vår användning av kakor. Jag förstår
Konferens att minnas! På Beach Center har ni möjlighet till en konferens i Göteborg utöver det vanliga!
konferens-goteborg-beach>

Kombinera konferensen med rörelse, mat och nöje

Bara tio minuter från centrala Göteborg ligger världens största beachvolleyhall och hos oss kan ni kombinera den härliga aktiviteten beachvolley med en konferens. En strandmiljö med sommarkänsla ger er konferens en extra dimension. Kombinera en effektiv konferens med rolig beachvolley och god mat hos oss! Diskutera de där ämnena som det i vanliga fall inte finns tid till, i vår unika miljö.

En välplanerad och varierad konferens kan vara otroligt effektivt, energihöjande och utvecklande för företaget. Oavsett om ni vill ordna en motiverande kickoff, ett roligare årsmöte, fira med en lugnare tillställning eller ha en konferens i Göteborg lyssnar vi till era önskemål och presenterar det perfekta konceptet för just ert företag.

På Beach Center får ni hjälp att kombinera nytta för hälsan med nytta för företaget.
Beachvolley skiljer sig lite från den klassiska volleybollen, vilken är en av världens största lagidrotter, men oavsett variant är det lättillgängligt och ställer inte några större krav på utrustning. Vi tror att det är det är en av anledningarna som gör det så kul! Att sen vara ett lag som tillsammans strävar mot vinst, det bygger så klart bättre relationer och ökad kommunikation. Med våra 16 inomhusplaner behöver ni inte oroa er för det klassiska Göteborgsvädret men om det är sommartid erbjuder Beach Center även banor utomhus.

Beach Center är en idealisk mötesplats för både teambuilding och konferens. På vår anläggning finns konferensrum för den mindre gruppen samt den unika möjligheten att ha konferens i den ljumma sanden. På Beach Center finns en kapacitet på upp till 900 personer!

VILL DU BOKA KONFERENS?
Upplev konferens på Beach Center>

Skräddarsy din Konferens i Göteborg

Beach Center hjälper till med allt, aktivitet, mat, transport och övernattning eller andra önskemål ni har. Välj om ni vill avsluta eller starta dagen i sanddynorna. Med morgonspel kan ni samla kollegorna för kombinerad beachvolleyboll och frukost till exempel.

Något som varit uppskattat av såväl erfarna som nybörjare i sanden är vår lott-turnering som vår instruktör erbjuder från start till mål.

Utöver upplägg av turnering och mat som ingår i paketet kan vi ordna med busstransport där vi hämtar er på företaget och sedan kör er vidare dit ni vill efter besöket hos oss. På Beach Center är det alltid skön musik i högtalarna men vill ni så ordnar vi gärna med livemusik för att skapa den där riktiga after beach-stämningen för er konferens.

Hos oss får ni förmodligen Göteborgs bästa kickoff där ni svetsar samman gänget och spenderar en dag på stranden. God mat och en beachvolleyboll-turnering i den varma sanden gör det till en perfekt teambuildingsaktivitet, framför allt när Göteborgsvädret visar sin blöta sida.

Oavsett behov så skräddarsyr vi er konferens!

Boka din unika konferens!


Skräddarsydd konferens>

Varför konferens i Göteborg?

Vi vet att Göteborgsvädret inte alltid möter ens förhoppningar men på Beach Center skiner alltid solen och sanden är varm mellan tårna! Därför borde ni satsa på en konferens i Göteborg.

Det är viktigt, som företag/förening oavsett verksamhet, att bryta av det vardagliga arbetet med att göra något tillsammans, då gärna något utöver det vanliga. För bästa resultat är det bra om det sker borta från arbetsplatsen, dels för att ingen ska kunna arbeta samtidigt men också för att skapa en förväntan i gruppen. Kombineras konferensen dessutom med en gruppövning (som beachvolleyboll), goda måltider i härlig miljö och kanske en övernattning i en skön säng har man snart skapat en grymt sammansvetsad grupp!

Efter den här upplevelsen finns det definitivt något roligt att prata om på lunchrasten och arbetslaget har skapat fina gemensamma minnen.

Eftersom vi ligger endast tio minuter från centrala Göteborg är möjligheterna oändliga även efter spelet är slut och ni återhämtat er i relaxen eller på hotellet.

Boka din konferens

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Beachvolley och hotell>

Kviberg Park Hotell & Konferens i Göteborg

Vi är väldigt glada att bo granne med Kviberg Park Hotell & konferens i Göteborg. Där finns rum för både den stora och lilla gruppen. Med tio event- och konferenslokaler är möjligheterna oändliga för er konferens i Göteborg. Tillsammans har vi ett unikt aktivitetsutbud som får kropp och knopp att fyllas med energi och goda tankar. Hotellet erbjuder 121 rum, allt ifrån 1- bäddsrum till 6-bäddsrum. Alla är försedda med badrum, dusch, tv och fritt WiFi.

Prisexempel:

Heldagskonferens: 595 kr per person

Halvdagskonferens: 495 kr per person

Helpension: från 1595 kr per person, del i dubbelrum.

Enkelrumstillägg 200 kr

Besök Kviberg Park Hotell

Beachparty och sommarfest