Beachcenter

KOM TILL OSS FÖR ETT MER AKTIVT FÖRETAGSEVENT I GÖTEBORG

Är ni som företag ute efter en rolig utmaning tillsammans? Har ni letat runt men inte lyckats hitta något som ni fastnat för? Vi är säkra på att efter ett besök hos oss så kommer ni veta precis vart ni vill hålla era kommande företagsevent i Göteborg. Göteborg Beachvolley Club är Sveriges i särklass största beachvolley klubb. Vi har över 1200 aktiva medlemmar i alla olika åldrar, med olika erfarenheter och förkunskaper.

Här på Beach center arrangerar vi allt från olika träningar till tävlingar och resor. Vi är ert självklara val när det kommer till att hålla företagsevent i Göteborg. Hos oss hittar ni flera spännande aktiviteter, som passar eller anpassas efter era önskemål.

Kanske är ni i Göteborg på konferens? Bryt då av dagen med lite fysisk aktivitet hos oss! Vi på Beach Center är rutinerade arrangörer med flera års erfarenhet av event som passar både företag och privatpersoner. Vi kan anpassa oss efter era specifika önskemål och våra tidigare kunder återkommer ofta. Våra fina lokaler ligger i Kviberg och nås snabbt och smidigt från centrala Göteborg med både bil och spårvagn.

Vi har flera olika färdiga paket att välja mellan, som är perfekta för såväl små som stora företagsevent.

Beachvolley är en annan typ av aktivitet än de vanliga – alla mår bra av en dag med sand mellan tårna och med goda skratt tillsammans.

Företagsevent Göteborg Beachvolleyboll 1

FÖRETAGSEVENT GÖTEBORG - BRONZE BEACH

Vill ni ordna ett eget företagsevent i Göteborg?

Företagsevent med lite mer aktivitet bidrar till att lära känna varandra ännu lite bättre, samtidigt som man skapar många fina minnen tillsammans. Hos oss på Beach Center finns aktiviteter för alla företag! En av våra professionella instruktörer går igenom beachvolleyregler, ger tips och hjälper er att komma i gång med spelet där alla möter alla. En lott-turnering på Beach Center passar alla typer av grupper och är väldigt uppskattat.

Efter två timmar av fartfyllt spel koras en vinnare – som får titeln King/Queen of the beach!

Därefter serveras deltagarna varsin god Beachmacka.

 • Två timmars spel
 • Uppskattad teambuilding
 • Professionell instruktör hjälper er att komma igång
 • Beachmacka

Pris 490 kr/person exkl. moms

Boka nu
»En fantastisk kväll. Rekommenderar verkligen Silver Beach!« Mårten Jonsson, Wrigley Scandinavia
Företagsevent Göteborg Beachvolleyboll och restaurangbesök 2

FÖRETAGSEVENT GÖTEBORG - SILVER BEACH

Vill ni som företag göra ert besök hos oss ännu lite bättre? Då kan vi varmt rekommendera Silver Beach paketet, där en av våra instruktörer är med er under hela turneringen och håller en lott eller lagturnering speciellt för er. Ni spelar tillsammans på våra bästa banor och efter att turneringen är avslutad, serveras ni Beach Cuisines läckra buffé, där ni kan sitta ner och umgås tillsammans.

Silver Beach är väldigt populärt och vårt mest sålda paket!

 • Två timmars spel
 • Uppskattad teambuilding
 • Professionell instruktör är med er från start till mål
 • Beach Cuisine buffé
 • Turnering på våra bästa banor
 • Mest populära paketet på Beach Center

Pris 760 kr/person exkl. moms

Boka nu
»Vi är väldigt nöjda med vår vistelse på Beach Center. Rekommenderas!« Marita Åkerlind, Enfo Systems
Företagsevent Göteborg Beachvolleyboll 3

FÖRETAGSEVENT GÖTEBORG - GOLD BEACH

Om ni som företag är redo för en härlig helkväll tillsammans, är detta paketet ni söker! Gold Beach är paketet där vi skräddarsyr en helkväll efter era önskemål. Det blir ett event utöver det vanliga! 3 timmar av spel, tillsammans med en av våra professionella instruktörer och en fantastiskt härlig buffé efteråt. Här väljer ni mellan fem olika buffér och har tillgång till de bästa banorna.

 • 3 timmars spel
 • Skräddarsytt efter era önskemål
 • Professionell instruktör
 • Turnering på våra bästa banor
 • Valfri buffé

Pris 995 kr/person exkl. moms

Boka nu
Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss gärna på 031-475282 eller event@beachcenter.se

– Det var en väldigt rolig aktivitet! Upplägget med turneringen där man bytte lag efter varje match var ett jättebra sätt för oss att träffa och lära känna varandra ännu bättre. Alla var verkligen supernöjda med upplägget, säger Linda Bjuvestig Office and People Manager på Omegapoint Göteborg.

Läs mer om när Omegapoint hade kickoff på Beach Center

BOKA FÖRETAGSEVENT GÖTEBORG

Här kan ni skicka bokningsförfrågan till oss. Vi svarar inom 24 timmar. Har du specifika frågor är du välkommen att skicka ett mail till event@beachcenter.se