Beachcenter

KÖKSANSVARIG SÖKES

 

Beach Center är idag världens största inomhushall för beachvolley med över 200 000 besökare per år. Hallen drivs av Ipanema Beach AB som ägs av den ideella föreningen Göteborg Beachvolley Club (GBC), Sveriges största beachvolleyförening. Beach Center och GBC har en ledande roll inom sporten vad gäller tävlingar, event och utövande av sporten speciellt inom Sverige, men också internationellt.

I detta centrum för beachvolleyboll i västsverige är hallen för beachvolley tematiserad med världens stränder. Anläggningen rymmer såväl gym som restaurang och bar vilket skapar oändliga möjligheter för event med sand mellan tårna. Samarbetet mellan Beach Center och GBC innebär många olika event och turneringar som spelas nästintill varje vecka i anläggningen. Restaurangen i sin tur innefattar lunchservering och ALC-servering samt bufféer för våra event.

Nu är det dags att ta nästa steg i utvecklingen för Beach Center och just därför söker vi dig som köksansvarig.

 

Om tjänsten:
Vi söker en erfaren och självgående köksansvarig för att säkerställa effektiv drift och hög kvalitet i köket. Den ideala kandidaten har gedigen erfarenhet av matlagning och en stark förmåga att organisera och leda arbetsflödet i köket.
Arbetet är förlagt hälften vardagar dagtid under lunchservering och hälften kväll och helg för ALC-servering samt eventförberedelser och genomförande.

 

Ansvarsområden:

  1. Menyplanering och matlagning:
    • Utveckla och planera menyer i samråd med ledningen och övriga kockar.
    • Säkerställa att presentationen av rätterna är av hög kvalitet och uppfyller kundernas förväntningar.
  2. Kostnadskontroll och lagerhantering:
    • Ansvara för att hålla sig inom satt budget för matvaror och råvaror.
    • Övervaka lager och beställa matvaror i enlighet med kökets behov och budget.
    • Hantera inventering och kontrollera lager regelbundet.
  3.  Kvalitetssäkring:
    • Säkerställa att maten uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och följer livsmedelssäkerhetsföreskrifter.
    • Utföra regelbundna kontroller av matlagningstekniker och presentation av rätter.
    • Hantera eventuella klagomål eller feedback från kunder angående matkvalitet och/eller service.
    • Leda arbetet på plats och säkerställa drift tillsammans med Platschef och Eventansvarig
  4.  Arbetsmiljö och Säkerhet:
    • Se till att köket är rent, organiserat och uppfyller gällande hygienstandarder.
    • Följa säkerhetsföreskrifter och använda korrekt skyddsutrustning vid matlagning.
    • Upprätthålla rengörings- och underhållsplaner för köksutrustning.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av matlagning och arbete i en professionell köksmiljö.
  • Starka kunskaper om matlagningstekniker och menyplanering.
  • God förståelse för livsmedelssäkerhet och hygienstandarder.
  • Utmärkta kommunikationsförmågor och förmåga att samarbeta med köksteamet.
  • Förmåga att arbeta under tryck och hantera stressiga situationer.
  • Flexibilitet att arbeta kvällar och helger samt under högtider vid behov.

 

Utbildning och Erfarenhet:

  • Dokumenterad erfarenhet av att arbeta i köksmiljö, föredragsvis med erfarenhet av att planera menyer och hantera kostnader.
  • Utbildning inom matlagning eller besläktade områden är en fördel.

 

Villkor

Tjänsten inleds med en provanställning på sex månader.
Rekrytering sker därefter löpande, så vänta inte med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning sex månader)
Anställningens omfattning: Heltid. Varannan vecka dag – varannan vecka kväll/helg
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Lön: Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Göteborg
Län: Västra Götaland
Land: Sverige
Kontakt: Lukas Ulin, Ulf Norman
Publicerat: 23/8-2024

 

Skicka in din ansökan till event@beachcenter.se med CV och personligt brev.

quiz lördag