Beachcenter
annerstedt2

Alexander Annerstedt

Född
1993

När började du spela beachvolley?
Jag provade på att spela beachvolleyboll första gången 2012 när jag var 19år gammal!

Meriter som spelare
Jag har vunnit två stycken Tourstopp, varav ett av dem va Tourfinalen 2016. Mixed SM-Silver, samt en del challenger-vinster, ca 10st kanske.

Meriter som tränare
Har coachat mer än 500 timmar olika träningsgrupper i GBC, allt från nybörjare, juniorer och elit. Varit inhyrd av Beachtravels för att få coacha på deras läger med bland annat.

Vad man kan förvänta sej av att ha dej som tränare?
På mina träningar får du mycket feedback, jag ser tekniken som det viktigaste momentet.

Vad är du extra bra på att lära ut?
Mottag samt även fingerslagstekniken.

Vilka tider kan du vara tränare?
Jag kan vara tränare när som helst förutom när jag tränar själv eller är tränare för en fast träningsgrupp. Ofta brukar måndag- och fredagkvällar funka bra!

Vill du tillägga något?
Jag har själv som mål att ta nästa steg och börja spela internationellt, jag har haft en fantastiskt säsong i Sverige och tycker det är dags att ta nästa steg för att komma vidare med utvecklingen! Jag har en tränarfilosofi som till stor del lär ut det som Beachtravels lär ut om någon av er har varit på deras läger. Ett sätt som egentligen handlar om att göra så få saker som möjligt/så enkelt som möjligt, så är det mindre chans att något går fel på vägen fram till målet (om man summerar det väldigt snabbt). Så när du har mig som tränare kan du räkna med mycket teknikträning i väldigt nedbruten form om jag anser att det behövs. Om du såklart inte önskar någon typ av annan träningsform. Kan dock säga att JAG aldrig varit något stort fan av brasseträning – att man ska träna teknik med andnöd i högt tempo – så om det är de ni önskar så tror jag det är bättre att välja bland någon av våra andra fantastiska coacher i klubben!

Kontakt: 

070 7884261
Facebook