Beachcenter
Gabbe1

Gabriel Berggren

Födelseår
2001

När började du spela beachvolley?
När jag var 14 år

Meriter som spelare:
5a på svenska touren, 9a på SM, challengerfinal, spelar i klubbens egna elitserie och tränar i WT-grupper tillsammans med klubbens bästa spelare.

Meriter som tränare
Har varit tränare i flera år för alla möjliga nivåer, hög som låg. Blivit nominerad till årets tränare. Vann tyvärr inte, men går för att vinna detta året!

Vad kan man förvänta sig av att ha dig som tränare?
Att jag inte är en robot. Jag är lätt att prata med om alla möjliga aspekter av beachvolley. Har rätt bra känn på individer i gruppen, att alla nödvändigtvis inte måste träna på samma sak. Mycket individuell feedback och sakliga träningsmoment för varje enskild person i gruppen som följs upp i varje träning. Gillar att coacha enskilda moment och se hur den aspekten hos mina spelare blir bättre i längden, istället för att träna på ”allting” och inte se någon större skillnad efter en hel termin. Högt tempo och mycket fokus kräver jag på mina träningar 🙂

Vad är du extra bra på att lära ut?
Pass och anfall, speciellt armdrag och armsving.

Tider du kan vara tränare?
Är tillgänglig dygnet runt förutom då jag coachar eller har egen träning.

Vill du tillägga något?
Jag är en väldigt flexibel tränare som coachar utefter de mål du lagt upp. Är det motion och skoj du är ute efter så fixar vi det. Vill du satsa på beachvolley för att kamma hem turneringar och/eller seriespel så fixar vi det med.

Kontakt:

gabbeberggren@live.com
0735027772
Facebook