Beachcenter
juste_derkintyte_1

Juste Derkintyte

Födelseår
2000

När började du spela beachvolley?
Jag började testa beachvolley 2019/2020, men har spelat inomhus volleyboll sen 2007.

Meriter som spelare
Jag har vunnit division 1 inomhus 2 år i rad samt spelat i elitserien. Inom beachvolley har jag en tredje plats på svenska touren och flera femte-platser, samt tränar inom GBCs högst satsande grupp.

Meriter som tränare
Jag har varit coach för många grupper dam och herr inom både beach och inomhus. Men mina största meriter som tränare kommer från inomhus där jag varit tränare för JSM kval 2 år i rad.

Vad man kan förvänta sig av att ha dig som tränare?
1. Mycket feedback: mitt mål är att alltid ge guidning till att ni ska kunna uppnå era mål. För att hjälpa er så gillar jag att ge mycket individuell och gemensam feedback till alla spelare.

2. Motivation: att hålla god stämning men samtidigt att peppa upp, ge stöd och motivera spelare till att fortsätta hålla upp energi. På så sätt är jag en del av träningen.

3. Teknik: jag kommer att kunna ge dig en rätt form av teknik, och utgår alltid utifrån mitt erfarenhet, och vad jag har lärt mig av mina tränare.

4. Högt tempo: för att hålla upp viljan till träning och för att kunna bli bättre och använda det man har lärt sig är tempo viktigt för alla. Jag kommer alltid att försöka anpassa övningar efter den nivån gruppen är på och för att kunna hålla upp så bra tempo som möjligt på båda sidor av planen.

Vad är du extra bra på att lära ut?
Anfall, block-blockförsvar, det mentala styrkan i spelet. Och egentligen allt jag själv kan 🙂

Tider du kan vara tränare?
Ganska flexibel just nu men kan förändras, kom med förslag så ser vi om det är möjligt 🙂

Vill du tillägga något?
Jag gillar att vara en hejarklack på träningar så min röst kommer höras!

Kontakt:
juste.derk@gmail.com
0728410758
Facebook