Beachcenter
Malin B

Malin Bergholm

Födelseår: 1993

När började du spela beachvolley? 2009

Meriter som spelare?
2st 5e-platser på SM, 2a och 3e plats på mixed SM. 2a plats på Swedish Beach Tour, flertalet Challenger vinster samt kval till världstouren i Guam och Malaysia.

Meriter som tränare? Jag har coachat både barn och vuxna, i olika nivåer. Har även coachat internationella grupper utomlands på träningsläger.

Vad man kan förvänta sig av att ha dig som tränare?
En rolig och fokuserad träning där en röd tråd följer hela passet från start till slut. En blandning mellan tempo och teknik tycker jag oftast är det som gör att träningen känns komplett, men finns de specifika önskemål på fokus/träningssätt rättar jag mig såklart efter det.

Vad är du extra bra på att lära ut?
Side out, försvar, serve och matchtaktik.

Tider du kan vara tränare?
Är hyfsat flexibel utöver mina egna träningstider. (Dock ej tillgänglig dagtid tisdag & torsdag) Hör av er så löser vi det!

Vill du tillägga något?
Jag tycker det är väldigt roligt om ni kommer med egna önskemål på olika områden ni vill fokusera på, så kan jag planera träningen mer detaljerat utefter de. Det uppskattas också om ni är uppvärmda innan träningen drar igång, så vi inte förlorar någon tid och kan ha en rolig fokuserad träning! Hoppas vi hörs 🙂

Kontakt:

malinbergholm@gmail.com
070-4936263
Facebook