Beachcenter
Genom att använda beachcenter.se accepterar du vår användning av kakor. Jag förstår

LITE LJUSARE, LITE VARMARE, LITE LÄTTARE

Februari är för mig en väldigt energikrävande månad – det är mörkt och regnigt (i alla fall om du bor i Göteborg) och det tar verkligen emot att gå upp på mornarna och ge sig ut i ruskvädret. För att göra februari lite kortare åkte jag och min pojkvän till Spanien för att få lite sol och ladda batterierna. Förvisso snöade det när vi kom hem men det gjorde inte så mycket för nu är det mars – snön försvann redan samma kväll och när jag gick till jobbet i morse var det redan ljust. Även om det inte är så stor skillnad mellan sista februari och första mars så får jag personligen mycket mer energi, lust och motivation. Det är lättare att gå till jobbet på morgonen, lättare att ta en långpromenad i skogen, en joggingrunda innan jobbet eller ta cykeln till jobbet.

Förutom att våren är runt hörnet påminns jag ständigt om att jag verkligen har världens bästa jobb :-). När jag själv är på semester och göttar mig med en (eller rättare sagt några) kalla öl i solskenet, fortsätter min fantastiska klient Linn att jobba lika hårt som alltid. Med hjälp av ett outtömligt jävlar-anamma har hon nu gått ned totalt 45 kg, vilket hon firar med att köpa nya kläder. Och för första gången på länge känner hon att hon inte behöver gömma sig i svart längre. Linn: du är en sann inspirationskälla!

Linn & Jag

Det är mars, det är lite ljusare, lite varmare och jag har världens bästa jobb. Bring it on!

Är du intresserad av personlig träning? Läs mer om våra paket här!