Beachcenter
Genom att använda beachcenter.se accepterar du vår användning av kakor. Jag förstår

ÖPPET HUS 27:E MARS

Beach Fitness

 

Söndag 27:e mars bjuder vi på Beach Fitness på öppet hus med massor av spännande aktiviteter! Jag kommer att finnas på plats för att berätta mer om vårt gym och om personlig träning hos oss. Dessutom kommer jag att erbjuda 15 minuter fri konsultation, teknikhjälp eller funktionsanalys. Under dagen kommer du även att kunna få tävla i vårt quiz med chans att vinna personlig träning eller fri träning på Beach Fitness. Dessutom kommer det att finnas smakprover av bland annat Better You proteinbars och So Go Nice goda och nyttiga smoothies samt fler spännande tävlingar med fina vinster.

För dig som är intresserad av att börja träna hos oss på Beach Fitness kommer vi hela dagen att erbjuda rabatterade gymkort. Köper du ett PT-paket under dagen bjuder vi på ett extra träningstillfälle.

Föreläsning “Världens Bästa Hållning”: Klockan 12.30 och 15.30 kommer jag att hålla i en kort föreläsning som handlar om hållning. Vad är en bra hållning? Varför är det viktigt med en bra hållning? Hur kan du träna upp en bra hållning?

Uppvisning “Att träna marklyft”: Klockan 13 och 15 kommer jag att visa hur man kan träna marklyft. Marklyft är i mångas tycke en av dom absolut bästa styrketräningsövningarna oavsett vem du är och vilka mål du har med din träning eller i ditt vardagsliv. Här kan du läsa mer om varför jag har valt att visa upp just marklyft. 

 

Evenemang på facebook: Öppet hus på Beach Fitness

Plats: Beach Fitness på Beach Center, Krutvägen 6 i Kviberg.

Tid: Söndag 27:e mars kl 12.00 – 16.00

Kostnad: Gratis

För frågor: Kontakta mig på Beach Center, 031-475282, fitness@beachcenter.se

 

Jag hoppas vi ses på Beach Fitness 27:e mars!

sandra

             

  //Sandra Jakobsson

 Lic. Personlig Tränare

 

Är du intresserad av personlig träning? Läs mer om våra paket här!