Beachcenter
Genom att använda beachcenter.se accepterar du vår användning av kakor. Jag förstår

Magisk quiznight på lördagar

På lördagar är det quiznight i restaurangen på plan 2

Under ledning av Magic Edutainer Samuel Varg erbjuder vi varje lördag quiz med olika teman. Vänta inte med att boka – gör en helkväll med vännerna hos oss!

Kombinera quiznight med beachvolleyspel innan och när ni är klara i sanden och har duschat är ni välkomna upp till restaurangen. Vi serverar al la carte och du bokar enkelt bord via telefon 031-475282

Var på plats kl. 19.30. Quizstart kl. 20.00

OBS! Förbokning krävs. Välkommen!

quiz lördag

Följande datum erbjuder vi quiznight 2023

2023

4/2

11/2 INSTÄLLT

18/2

4/3

11/3

18/3

25/3

1/4

15/4

22/4

29/4

6/5

13/5

20/5

27/5

Boka
Samuel Varg quizledare Beach Center

SAMUEL VARG

Trollkarl, magiker, trollerikonstnär, illusionist. Det sägs att kärt barn har många namn och i så fall måste trollkarl vara något extra eftersom det finns så många namn för att beskriva denna konstform. Själv föredrar Samuel att kalla sig för magiker men trollkarl går lika bra.

På restaurang Beach Cuisine på lördagskvällarna är det Samuel som håller i taktpinnen. Kl. 19.30 är det quiz där tema varierar från vecka till vecka och efter att quiz är avslutat erbjuder Samuel sin populära bordsmagi för gästerna.

Innan middag och quiz tränar Samuel på gymmet högst upp i Beach Center. Eftersom han själv förbereder sig genom ett svettigt gympass rekommenderar han även gästerna att göra detsamma. Devisen för att knoppen ska fungera så måste också kroppen fungera är ständigt närvarande för Samuel.

Ta chansen och häng på ett svettigt pass i gymmet före middag på lördagarna!

Nelly Staaf quizledare Beach Center

NELLY STAAF

Nelly Staaf är en artist med passion för fotografi. teater och sång. Hon är också lärling till Samuel Varg för att lära sig magi och ersätter honom som quizmaster då plikten kallar honom att vara på mer än en plats samtidigt.